dimarts, 13 de febrer del 2024

VISUALITZANT LA GUERRA


Els sicaris sionistes, des del primer moment, han estat malmetent des de dins les mobilitzacions agràries; almenys, a Soroslàndia. Vox, partit sionista entre els partits sionistes, ha intentat pescar vots i conduir les protestes. Tanmateix, els agricultors, avui prou escaldats pels robatoris oficials, són la gent que ja ha superat la imbecil·litat, i prou que saben que TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS, i per això, gran part de les mobilitzacions agrícoles s’han desentès del moviment 6F, la direcció del qual resultava molt sospitosa:

https://t.me/resurgente2020/53975

https://t.me/resurgente2020/53983

Avui perseveren en la protesta i no semblen decidits a deixar-la. Al mateix temps, els sicaris dels sionistes estan tractant d’aturar l’adhesió dels transportistes a les manifestacions de descontentament, i els pescadors, han anunciat que fan costat a les reclamacions dels agricultors. Aquest alçament popular i generalitzat a Europa és terrorífic per als assassins sionistes, ja que saben que en el moment que la gent sigui conscient de qui és el responsable de tot plegat, aleshores els dits començaran a assenyalar els criminals de tota la vida, i no crec que els serveixi de res apel·lar al delicte d’odi, perquè aleshores tothom sabrà qui són els ODIADORS del món. Comprovem la manera d’actuar dels genocides sionistes, perquè les proves del més gran crim comès mai contra la humanitat, ja no necessiten res més que jutges (si és que es vol ser innecessàriament legalista) i la disposició dels corresponents patíbuls:

https://t.me/resurgente2020/53963

https://t.me/Disidenteincontrolado/17058

Això, quant a la matança mitjançant l’enverinament amb les armes biològiques fabricades pels jueus, que cada dia augmenta el nombre de morts, i cada volta de gent més jove. Si algú em diu que els responsables polítics de cada nació i contrada no han de ser executats - avui, sense necessitat de judici – és: o còmplice, sionista, o imbècil, cabent la possibilitat que sigui les tres coses alhora; de fet, sionisme i imbecil·litat són sinònims, almenys en aquells que no pertanyen a l’escòria criminal asquenazita. Però, això no és res, l’holocaust continua amb el suport de tots els governs occidentals, tossuts a continuar amb els enverinaments, que, per més que us pesi, els comptes-corrents augmenten amb cada cadàver que els botxins que fan política, serveixen als sionistes per a assolir la reducció d’animals goyim fins al nombre estipulat per a tenir una granja d’animals dòcils i contents. Tanmateix, la cruel realitat de com va activar-se la IMMENSA MENTIDA rebla la inajornable necessitat d’EXECUCIÓ DE TOTS ELS RESPONSABLES:

https://tierrapura.info/2024/02/13/el-politico-australiano-craig-kelly-denuncia-que-decenas-de-miles-de-ancianos-fueron-sacrificados-en-secreto-para-aumentar-las-muertes-por-covid/

https://www.elnacional.cat/es/politica/salen-luz-actas-residencias-madrid-durante-pandemia-ayuso-intenta-esconder_1157830_102.html

Recordeu la directora dels centres de gent gran que ja ho va denunciar (mòrfic, mòrfic, mòrfic) i la criminal Christine Lagarde que ja ens recomanava de matar els vells - la nena - per a ajustar els comptes, que al monstre, la vida de la gent se li’n fot un rave, ella està per a arreplegar amb estafes els bitllets falsos que fabriquen els seus per a robar les propietats dels altres. Hi ha algun dubte que això és assassinat massiu i que tots els responsables (inclosos els assassins que anaven a les residències i decretaven l’execució del vell) han de ser expropiats del més mínim bé i executats, sense perdre el temps en defenses innecessàries, que només comporten despeses i endarrerir el que és urgent: executar-los a tots. Si consentim que matin a desenes de milers de vells perquè són vells, què admetrem tot seguit? De fet, avui ja, estem admetent que els assassins executin i malmetin els nens! Això s’acaba com s’han d’acabar els grans problemes, amb grans solucions.

Certament, el problema per a salvar Europa i la civilització de l’enemic sionista, és complicat. Vegeu què és un prostíbul jesuïta a França:

https://t.me/resurgente2020/53984

FÀBRIQUES DE FER IMBÈCILS FUNCIONALS ?

BAGASSERIES JESUÏTES.

EN LLENGUATGE OFICIAL:

UNIVERSITATS.

I d’aquestes cases de putes surt el que ha de sortir, l’imbècil adoctrinat que sap perfectament prostituir-se, malgrat que el nivell intel·lectual ratlli el border line. Escolteu aquesta cosa, que suposo que Alex Soros ja la deu sospesar per a un futur de responsabilitats polítiques. I no us puc dir qui és, perquè no sé qui és l’avortament que garla; que per a parlar, cal saber què es diu.

https://t.me/RosselloCM/85651,

en discapacitat no té res a envejar a qualsevol criminal que avui Soros fa que li diguin ‘president’; sinònim actual de traïdor i genocida, de lladre i delinqüent, de pocavergonya i màfia.

Vegeu què fa la Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo escuder del menja-senglars jesuïta, i el govern sionista de l’abans Catalunya: potinejar l’aigua i perjudicar els catalans, per tal que algun fons voltor jueu aterri al nou país de Soros i per quatre rals adquireixi els hotels de la ciutat, la qual cosa farà més ric el criminal, anomenat MHP, com tots els criminals anteriors, i als catalans ens aportarà la magnífica experiència de no tenir res i ser feliços:

https://elpais.com/espana/catalunya/2024-02-12/la-generalitat-prohibe-comprar-agua-para-llenar-las-piscinas-de-los-hoteles.html

CAL PROHIBIR ELS PARTITS POLÍTICS,

DETENIR ELS CRIMINALS QUE TREBALLEN

EN AQUESTES MÀFIES,

I APLICAR-LOS EL JUST CÀSTIG

PER DÈCADES DE SAQUEIG I IGNOMÍNIA.

Perquè si no, delinqüents que haurien de ser a la presó per gravíssims delictes, deficients, amb tares cognitives i ètiques sense comparació, són els elegits del poble elegit per a delinquir amb tota la poca vergonya dels insolents i la ufana dels pinxos de prostíbul, com el criminal en ferm de Marlaska, que té més cara que esquena, menys escrúpols que la més baixa de les meuques drogoaddictes i la protèrvia en el crim com a senyal identificatiu:

https://t.me/RosselloCM/85628

https://t.me/resurgente2020/53964

Una ‘cosa’ ens ho explica clarament. No és el nivell, és la veritat, diu la veritat. Marlaska i la Guàrdia Civil, que lluita contra el narcotràfic, ho poden confirmar:

https://t.me/resurgente2020/53965

Sí, tots els sicaris dels jueus estan d’aigua fins al coll. Penseu en els xantatges d’Epstein, que és la manera més comuna de comprar idiotes que tenen els sionistes. Vegeu el ‘revolucionari’ president de Mèxic:

https://t.me/RosselloCM/85627

Però, tornem als esperpents del govern del gos de Soros, és a dir, a la superioritat dels LGTBIJKQ +, els lacais dels sionistes, els imbècils i degenerats, que els jueus fan servir per a destruir els fonaments de les societats occidentals, com no necessita explicació en les dues següents notícies de fa no res, un parell de dies:

https://t.me/No_plandemia/7361,

enriquidores imatges! Com és que no ho han fet en un barri moro i amb modernes noies musulmanes? Caldria alliberar tothom, no? I els miserables que veuen aquest trist espectacle? I els pares que permeten que la filla s’exhibeixi com una puta, com una ministra qualsevol o un gos castrat de la banda de Soros? I les nenes, en senyal d’estar ben ensinistrades, s’empassen el que els dóna una tarada màxima. Què deu ser? Potser caramels de coca, que els governs ja sabeu que es preocupen molt per la drogoaddicció sana dels nostres menors, que fan pamflets i directives amb recomanacions: Droga’t bé! La Genociditat al teu costat. Vejam si les nenes aquestes fan carrera i poden acabar essent les ‘glamuroses’ estrelles del cinema que s’exhibiren com les mones en un zoo, en la bacanal esperpèntica dels Goya – quina manera més indigna i baixa de desprestigiar un dels millors pintors espanyols de tots els temps -:

https://t.me/resurgente2020/53988

Setè art? Avui, el cinema és una merda de primera categoria. Llevat d’excepcionals excepcions que excepcionalment es poden veure en alguna excepcional excepció, la resta és merda pura, com el que viu a les ciutats de la Immundícia, els fems dels urinaris públics o les escòries dels prostíbuls jueus.


Si aquests són els entreteniments que els sionistes ens posen davant, és perquè els preocupa el que passa i, de darrere de les cortines, acceleren el procés de submissió dels goyim al Gran Israel. Molt de compte, que els assassins sempre són assassins, i si alguna cosa no hem observat en aquest maleït poble, és el remordiment, la contrició o la voluntat d’esmenar-se. Vegem què estan activant en silenci i com qui no vol la cosa:

Identificació facial

https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2024/02/13/vueling-inaugura-aeropuerto-palma-sistema-identificacion-facial-mallorca-98121568.html

Si la gent no fos summament imbècil, això seria impossible. Tant costa d’engegar-los? Tant costa d’adonar-se que ho fan per al control i no per al teu bé?

Supressió de les targetes crèdit

https://lagradaonline.com/hype/cambios-tarjetas-credito-debito/

Aquests projectes els van preparant de mica en mica, sense que la gent s’adoni de la veritable dimensió que tenen les cadenes que imposen. No accepteu moneda que no sigui l’efectiu. Només així ensorrarem el frau històric d’aquests criminals avials.

Vigilància total

https://www.diariocordoba.com/cordoba/2024/02/12/40-municipios-cordoba-quieren-videovigilar-98076722.html

Per la teva seguretat! Ells deixen entrar delinqüents i després t’ofereixen la solució, en la qual has de confiar perquè la prenen exclusivament per al teu bé i per a protegir-te. Com els radars de control de velocitat, que són només per a la teva seguretat i la dels altres, mai per a recaptar i tenir un control absolut del tràfic en una zona, això no; les càmeres i els radars són sempre per al teu bé, mai per a l’interès dels criminals que els jueus han posat a destruir el país. Això és de pur sentit comú!


LA GUERRA TÉ MOLTS FRONTS.

CAL SER A TOT ARREU.

CAL NO DONAR-LOS TREVA.

ELS SEUS SOLDATS

SÓN ELS CRIMINALS MERCENARIS

DE LES MÀFIES PARTITOCRÀTIQUES,

L’ESCÒRIA SOCIAL DE CADA CONTRADA,

PROTEGIDA

PER PSICÒPATES I SÀDICS.


ASSENYALEU L’ENEMIC,

SIGUI AL PROSTÍBUL PRINCIPAL,

A LES CIUTATS DE LA IMMUNDÍCIA,

VAGI DISFRESSAT DE POLICIA,

CAGUI GUANO TOTHORA,

O SIGUI UN BOTXÍ DE BATA BLANCA,

PERQUÈ ELS SICARIS

TAMBÉ SÓN SIONISTES,

I

EL SIONISME

ÉS

DE TOTS ELS MALS,

EL PITJOR MAL,

EL MAL DEL MÓN.


Dos criminals venent-se els béns argentins:

https://www.infobae.com/economia/2024/02/01/milei-se-reunira-con-el-ceo-de-blackrock-larry-fink-el-mayor-fondo-de-inversion-global-podrian-hablar-de-privatizaciones/


TOT EL MAL DE LES NACIONS

EL PROVOQUEN

ELS CRIMINALS QUE ES FAN DIR

POLÍTICS,

I QUE

NOMÉS SÓN

PARÀSITS NOCIUS I MOLT PERNICIOSOS.


No sé si serà veritat o no, només m’interessa el final:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4758623

Sense violència ni odi, educadament, però fem-ho!


P.S. L’altre dia es veu que vaig enllaçar a un tuit de la Yoli, i resulta que és un compte fals. Per aquest motiu em veig en l’obligació de dir-ho, això no obstant, cal dir que les declaracions que fa, bé, allò que ella fa i que semblen declaracions, deien tot just el que el tuit resumia en unes poques paraules, mentre ella ho decorava amb un embarbussament recitat amb gests i entonacions per a deficients mentals del seu nivell; per bé que ni un nen suportaria tanta idiòcia d’una idiota.


P.S. Catalunya Música, de mal a pitjor. No. No han arranjat les deficiències en la descripció correcta d’allò que està sonant; es veu que els agrada aquesta deixadesa o és que ni tan sols se n’han adonat. Cada u amb les possibilitats que Déu li dóna. Això no ho han arranjat i sembla que no hi tenen gens d’interès; però el que han fet avui mereix destacar-ho: avui, a quarts de 12 de la nit, en el meu respectat programa Via Jazz, he hagut de sentir el que s’ensumava que més d’hora que tard, s’hauria de sentir en aquesta, cada volta més, patètica cadena radiofònica: rap, sí, no el peix, sinó allò que no té res de música i que s’ha convertit en la ‘veu dels poetes’. A les grans corporacions oficials de la Soroslàndia mora amb deixos de catalanitat, s’hi aplega el millor del millor, sobretot, gent professional... molt professional! Aviat ens presentaran l’obra completa de la Mozart del polígon - m’ho veig a venir -, amb l’òpera ‘Mami moto’ com a estendard de la revolució musical envers les cotes més altes mai assolides en misèria i vacuïtat. I jo era independentista perquè els espanyols eren barroers i curts de gambals! Si en cometem, d’errors, en una sola vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada