diumenge, 25 de febrer del 2024

AMB ELLS, NO HI HAURÀ NOSALTRES


Sí, amb ells, no hi haurà nosaltres, per tant, som nosaltres els qui hem d’anar per ells, sense pietat. Avui veureu què és tota l’escòria criminal que governa, i com la gent comença a entendre que l’única manera de sanejar el món és amb l’erradicació total d’aquests elements tòxics. Cal tenir present que no es pot al·ludir a la commiseració ni al perdó amb les bèsties més sanguinàries, insolents i psicopàtiques; cal L’EXTERMINI ABSOLUT de tots i cada un d’ells. Al capdavall, ells estan exterminant la població mundial i pretenen accelerar la matança amb les estratègies per a la destrucció de les fonts d’aliment: l’agricultura, la ramaderia i la pesca, com també amb el control de l’aigua (arma de guerra i sotmetiment). Qui em gosarà dir que la gent no té TOT EL DRET DEL MÓN DE MATAR qui li impedeix de viure i que ara pretén d’impedir-li de menjar, si no és sota les directrius dels criminals? Està arribant l’hora de la sang. He escrit diverses vegades que l’extermini dels monstres no és possible sense violència. Caldrà fer-ne ús. No podem ser ximples: ells contínuament la fan servir per a obtenir els seus objectius criminals, sempre, en tot moment i tothora, com també ho veurem avui. Detecto que la gent comença a estar farta de tant de miserable i criminal. Anem bé. Només cal que assolim la massa crítica, i que aquesta massa crítica els demostri que no hi haurà perdó. De fet, ni judicis calen! Avui, és qüestió de detenir el criminal i executar-lo. I sí, sé que els més porucs, es diran que si el dret i la defensa, i la resta de farses que han creat els sionistes per a destruir la Justícia. El dret és el fonament del crim; sense dret, el crim no té defensa ni legalització possible. Per això, la Justícia està per damunt del dret positiu, perquè la Justícia és exclusivament el dret natural, i seguint el dret natural cap criminal s’escapa, perquè les evidències del delicte i de la intenció, ja no poden ser dissimulades i pervertides per la mamarratxada del dret i l’oratòria buida, la demagògia dels criminals. Hi ha, certament, casos penals que poden ser compromesos i difícils, però els casos que veurem dels criminals d’avui són tan obvis, que el fet de començar un procediment judicial, insulta la intel·ligència. Per aquesta raó, és de Justícia que, en els casos compromesos i difícils, sigui obert un procediment per esclarir tot el que no se sap, ara bé, per a les evidències, només cal aplicar la sentència justa. Però, deixem-nos de paraules i vegem el seguit de criminals que, com sempre, fins que no els exterminem, continuaran venint a embrutar aquest delicat blog.


Per a introduir el capítol d’avui, un text que ha estat trobat a Alemanya i que retrata molt bé la situació i descriu els europeus com els babaus que som:

https://t.me/resurgente2020/54323

ara, després de la llista de les aportacions dels universitaris negres i marrons que neixen en països equivocats, escoltem què proposa el delinqüent que es vesteix de dignitat amb un càrrec públic, i es fa dir: defensor del poble. No cal dir que, avui, un càrrec públic és, per se, evidència d’ignomínia, abjecció, perversitat i roïnesa:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4787459

Feta aquesta introducció, entrem en la notícia de moda, la corrupció socialista amb l’assumpte dels morrions. No parlaré de tots els crims de lesa humanitat comesos pels assassins del govern durant l’holocaust jueu, no. Només em centraré a demostrar que el PSOE – com totes les altres bandes anomenades partits – són organitzacions criminals. No hi ha res a discutir, han de ser declarades màfia pura, expropiats tots els béns i tots els criminals closos a presó, almenys, fins que no hàgim construït els patíbuls, que corda, en tenim molta d’emmagatzemada, però cal construir l’estructura de fusta de l’escenari, i en són molts els escenaris, que si d’alguna cosa no n’estarà mancada la Festa de la Justícia, és d’animals a sacrificar.


PSOE,

L’ORGANITZACIÓ CRIMINAL


Ara oblideu els incomptables casos de corrupció d’aquesta banda criminal – no els acabareu mai -, que van del robatori, l’extorsió, el terrorisme, tràfic d’influències, frau electoral, estafa, traïció... Centrem-nos només en els crims que han comès amb l’estafa i l’atemptat contra la salut pública amb els morrions, obviant també, el genocidi remunerat.

https://t.me/resurgente2020/54334

https://t.me/resurgente2020/54335

Cal alguna altra prova? Ah!, és clar, el dret!

Veureu com ara entendreu per què la butaca del ministeri de transports ha estat decorada amb un criminal amb retard intel·lectual, que, com ja sabeu, el seu cas està en estudi, com el de la Yoli i la Moni, per ser inferior el desenvolupament racional i cognitiu al de la idiòcia profunda coneguda fins ara:

https://t.me/resurgente2020/54336

Gaudiu de la màfia en estat pur:

https://t.me/resurgente2020/54337

Aquí teniu el genocida i delinqüent comú, lladre i malversador de diners públics, que embruta l’urinari públic del nostre país, el criminal Salvador Illa, l’assassí dels vells:

https://t.me/resurgente2020/54339

Aquí teniu, com diu el peu de foto, el comitè d’experts. L’home porta escrites a la cara l’honradesa, la virtut i la responsabilitat:

https://t.me/resurgente2020/54341

Ara, vejam si acabeu de comprendre per què aquests dos criminals, l’assassina i traficant de menors, la puta inútil i idiota de l’harem, l’Armengol, i el deficient intel·lectual del Torres - ho porta escrit a la cara, no m’ho invento -, avui són, ella, la tercera ‘personalitat de Soroslàndia’ (recordeu: assassina, traficant de menors i lladre) i el mamarratxo canari, ministre, aquest, amb un currículum criminal menor, ja que, que jo sàpiga, no sembla que trafiqui amb nens per a la violació o el que faci falta, com la criminal que és president de l’urinari públic de la satrapia mafiosa de Soros.

https://t.me/RosselloCM/85937

https://t.me/resurgente2020/54346

Aquí teniu el paràsit d’Ábalos, el sicari mafiós que no ha treballat en sa puta vida, llevat dels seus treballs per a la banda criminal PSOE, i vegeu el tipus de miserable que és aquesta absoluta escòria humana:

https://t.me/resurgente2020/54347

https://t.me/resurgente2020/54348

PURA MÀFIA.

Vegeu amb què ha farcit el ministeri de transports el gos de Soros: una colla de criminals de la banda, a fi de delinquir i ocultar els crims:

https://t.me/resurgente2020/54349

I com les bandes criminals, com he defensat sempre, recluten l’escòria i els psicòpates més demencials i tarats de cada contrada, el repugnant i miserable Revilla, no podia deixar d’estar involucrat en l’estafa, malversació, robatori i atemptat contra la salut pública:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4786992

Ara començarà el circ, que si jo sí, que si jo no, que cap aquí, que cap allà, que mira allà, que si això, que si allò, que patatim, que si patatam... No cal obrir un expedient que no sigui el grupal, que inclogui tota la MÀFIA DEL PSOE, i dictar la sentència justa:

PRESÓ PERPÈTUA

I

EXPROPIACIÓ DE TOTS ELS BÉNS

(Ja no els caldran)

Tot el que no sigui això, és dret, no Justícia. O sigui, és la perpetuació del crim i la impunitat dels criminals. La insolència, la pocavergonya, el ‘pixaradisme’, l’orgull i la vanitat, es curen amb la humilitat de la presó perpètua i l’expropiació de tot el que han robat. Ah!, i a la presó amb morrió obligatori, per la seva salut, que consti.

A GRANS MALS,

GRANS REMEIS.

Tots són iguals i serveixen els mateixos criminals:

https://t.me/resurgente2020/54354


Malauradament, la púrria triada pels sionistes, o sigui, el més baix i abjecte de cada contrada, governa arreu, dels pobles i ciutats, a les comunitats i a les nacions. Tots són sicaris que obeeixen les ordres dels sionistes, ja sigui a Itàlia, com veurem tot seguit, o a França, on la puteta dels Rothschild, ja triga a perdre el cap, en el que seria l’acte més just executat mai a la República francesa.

A Itàlia, així actuen els psicòpates que els sicaris dels sionistes han reclutat per a protegir la nova tirania jueva mundial:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4785690

A França continuen les protestes, i lliuren als polítics el seu menjar preferit,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4785682

comencen a entendre que cal erradicar els criminals i aïllar-los de la vida social,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4785676

i a demostrar a la puta del Rothschild, que n’estan farts, i que potser convindria que fes el testament (encara que no hagi de servir de res, perquè absolutament tot el que té aquest titella efeminat i idiota dels Rothschild, ho ha robat a França, per tant, que faci el testament és una recomanació retòrica, simbòlica; no sé si s’entén).

https://t.me/RosselloCM/85945

https://t.me/RosselloCM/85947

https://t.me/RosselloCM/85952

això sí que no serveix de res. Trencar-li la cara, podeu estar segurs que és més efectiu:

https://t.me/resurgente2020/54353

ÉS L’HORA D’AJUSTAR LA ‘CORBATA’

ALS NOSTRES ‘EXECUTIUS’.

Val a dir, que aquesta manifestació de violència latent agrada als sionistes, és el que volen: sang. Per això, cal que la gent sigui molt assenyada. Només hi ha un enemic: els representats dels jueus: L’ESTAT. Cal anar per ells sense pietat ni escrúpols, tal com ells han assassinat la gent i van a la recerca d’arruïnar-la i lliurar-la, lligada de peus i mans, als amos sionistes. Per a fer un resum de tots els brutals crims comesos per l’escòria facinerosa que es fan dir polítics i que estan repartits en diferents bandes amb el mateix propòsit, aquest vídeo ens il·lustra: Els miserables. És un vídeo de Rafael Rosselló i un resum dels últims anys. Per a aquells que no vulguin dedicar-li els vint minuts que dura, immediatament dessota enllaço al vídeo que inclou Rafael Rosselló i que és d’una noia argentina que ens parla de l’extermini animal que estan fent els diables sionistes amb la col·laboració dels criminals dels governs occidentals. No ho dubteu, la pena capital per a tots ells, i sense mirar-nos-hi gaire, és IMPRESCINDIBLE. Només així desratitzarem les nacions.

https://youtu.be/ul6AJ1HvJZE?si=a6vNsgIzll0X5HOb

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4787479

El procediment criminal és el mateix que amb els humans. És clar, que per a ells, els bons, no hi ha cap diferència entre nosaltres i els animals de granja. Mitjançant els verins jueus inoculats amb mentides, exterminen i delmen tot el que troben. Que els excrements amb toga no s’hi hagin posat, demostra el grau de complicitat de la classe jurídica amb els criminals. I com he dit altres vegades, si n’hi ha que actuen, haurien de fer-ho tots en comú, ja que si no, cal pensar que és una estratègia perquè la gent vegi que els excrements treballen, quan no fan altra cosa que servir els interessos dels sionistes. Com deia més amunt, si la sentència no és la presó perpètua, l’execució (per ser crims de lesa humanitat comparables als del conte jueu, i que per tant, no poden ser jutjats dins de l’ordenament jurídic actual, sinó per la llei natural), a més a més, de l’expropiació d’absolutament tots els béns dels futurs cadàvers, que no em vingui ningú a parlar-me de Justícia. Si el dret els immunitza contra la Justícia, és que el dret és una pràctica criminal dedicada a la protecció del crim i la delinqüència; que és el que és, que per això els criminals són al carrer i en càrrecs públics, i els innocents – llevat d’excepcions -, a la presó.


Vista la situació a Europa, a grans trets, vegem ara els genocides internacionals, els principals sicaris dels sionistes, els assassins a sou que comanden les institucions mafioses creades pels jueus per a la destrucció d’Europa com a civilització i dels europeus, com a raça. I ja sabeu, que això de les neteges ètniques, és una passió en els asquenazites, de sempre.

Els jueus a Ucraïna:

https://t.me/RosselloCM/85948

La genocida Ursula von der Leyen, posant flors als sacrificats en ritual al caprici de sang innocent dels seus amos:

https://t.me/RosselloCM/85949

mentre extermina els europeus amb productes tòxics, amb l’inestimable ajut del gos criminal de Soros – no n’hi ha prou amb això, fiscals, per a detenir-los immediatament?-:

https://www.vozpopuli.com/economia_y_finanzas/alimentos-marroquis-compuestos-perjudiciales.html

I ara, a la bruixa, els jueus li han suggerit la creació d’un permís per a conduir tractors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4788115

Una mica més avall de la meitat del text, l’heu llegit? Hi ha la solució.

MATAR POLÍTICS NO ÉS UN CRIM,

QUE NO US ENGANYIN,

- AVUI -,

ÉS UN DEURE SOCIAL,

L’ACTE MÉS DIGNE DE LA SOCIETAT.

I com s’ho ensumen, els jueus, han posat el titella imbècil que, a més de criminal professional, és secretari general (adoneu-vos del títol ‘secretari’ – de qui? -. Ho enteneu?) de l’exèrcit sionista OTAN, a posar gasolina al foc, perquè els jueus saben que quan tot se sàpiga, l’extermini haurà de ser mitjançant una altra matança mundial de les que tant els agraden a ells. Van preparant la gent, per si fa falta. Esperem que nosaltres els cacem abans. Qualsevol conflicte amb Rússia ha de ser contestat per la gent, anant a matar els governants. No aniràs tu a morir per una colla de criminals! O els governants es posen a primera fila, o és lògic, congruent, sa i necessari, el seu sacrifici, més, quan són traïdors i enemics dels seus pobles. No crec que calguin gaires explicacions, com ho podeu veure en els comentaris (sobretots, el de les 16.33, el de les 17.28, i el de les 20.47*):

https://t.me/No_plandemia/7419

L’HEURE EST DE LES ELIMINER TOUS».

BRAVO !

I l’Organització de Matances Sionistes (OMS) amb el goril·la genocida al capdavant, ‘avançant en la dignitat de les persones i la defensa del planeta’ proposa que matar l’embrió s’estengui fins al moment mateix del part. Si la ignomínia d’aquestes bèsties ha de ser tolerada, millor ser mort. Per això, per la vida, cal liquidar-los a tots, i sense perdre el temps amb estupideses legals. Se’ls enxampa i se’ls executa. «Tu has dit o fet això?» «Sí.» «Doncs, au, bon viatge!».

https://www.hispanidad.com/sociedad/nueva-frontera-bestialidad-oms-tedros-adhanom-promueve-aborto-hasta-mismisimo-parto_12048975_102.html


I si hi ha un pusil·lànime que s’espanta, vegem unes altres de les magnífiques aportacions sionistes per a destruir occident.

El tràfic sexual a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. El virus del món són l’asquenazita, els maçons i el jesuïtisme:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4785660

La destrucció de la feminitat i la dona (Deixo a part els incomptables crims que estan cometent amb els nens: assassinat amb verins https://t.me/No_plandemia/7421, segrest, comerç i violació, a càrrec dels serveis socials, perversió i corrupció a les escoles, i campanyes dels papers higiènics per a netejar la monstruositat de la pedofília – A Alemanya han obert una escola amb sala per a ‘masturbacions’ per a nens de 6 anys (!) https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4787965 -). De veritat penseu que no CAL MATAR-LOS A TOTS? Però, vegeu les noves ‘dones’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4787553

Per a comprovar el nivell d’idiòcia que adquireix un jove després de ser prostituït intel·lectualment, èticament, psicològicament i emocionalment en els centres d’adoctrinament, només cal llegir aquesta notícia i adonar-se que això s’ha d’aturar ara, abans que sigui massa tard, perquè el sionisme ja ha creat un parell de generacions absolutament mortes com a éssers humans!

https://t.me/RosselloCM/85950


Conclourem amb les paraules del jueu homosexual, d’una espècie d’homínids molt limitada conceptualment, que ha estat adoptat pel Rothschild i psicòpata Klaus Schwab, perquè decori les idiòcies que se’ls acuden als membres de la banda criminal i als seus socis, que per això van triar aquesta mona, que publica molts llibres i que rep el reconeixement de tots els cagauano i els deficients mentals que els jueus anomenen intel·lectuals: la gran mona Harari:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4787633

MÉS TARAT NO ES POT ESTAR,

NI AMB ENTRENAMENT.

I finalment, un dibuix, per als qui encara no ho han acabat d’entendre del tot bé tot plegat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4787492


AQUEST ÉS L’ENEMIC.

NO PODEM ESPERAR MÉS,

CAL ANAR PER ELLS.

NO US ENGANYEU,

NO LLUITEM CONTRA HOMES,

LLUITEM CONTRA MONSTRES I DIABLES

I

ELS SÚCUBS* QUE ELS SERVEIXEN.


* Súcub: Del llatí sub-cubba, (dessota - jo estic, jec o romanc), que es tradueix per ‘prostituta’.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada